Άμστερνταμ

 

Το Άμστερνταμ είναι η πρωτεύουσα των Κάτω Χωρών και βρίσκεται στην Ευρώπη. Είναι φημισμένο για τη φιλοξενία πολυάριθμων πανεπιστημίων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Όντας ο πρωτεύων και πολιτιστικός κόμβος της χώρας, διαθέτει επίσης πολλά μουσεία, θέατρα και κέντρα διασκέδασης και ιστορικά σπίτια. Τα σπίτια είναι χτισμένα σε σχήμα ανεμιστήρα και πάνω σε αμμώδη βάση 18 μέτρων.

 

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της πόλης είναι τα κανάλια της. Υπάρχει μια περιοχή που προορίζεται για πολλά κτίρια που χρονολογούνται από τον 16ο έως τον 18ο αιώνα χωρίζονται από 160 κανάλια. Τα κανάλια στεγάζουν σπίτια. Η πόλη είναι επίσης χωρισμένη σε νησιά, ενώνονται με όμορφες γέφυρες.

 

Κατά την περιήγηση στην πόλη, το κύριο μέλημα ήταν να κλείσετε την φτηνότερη πτήση προς το Άμστερνταμ. Κατά την αναζήτηση, ήρθαν αρκετές επιλογές. Ο προϋπολογισμός μεταξύ τους ήταν τα easyJet, Flybe, Jet2, KLM και British Airways.

 

Στη συνέχεια η επιλογή των φθηνότερων ξενοδοχείων στο Άμστερνταμ. Πολλά ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων εμφανίστηκαν στον κατάλογο με διάφορες προσφορές έκπτωσης και ειδικά πακέτα. Οι καλύτερες περιλάμβαναν το Lloyd Hotel, το Tulip Inn, το Trianon Hotel, το CityHub και το Train Lodge. Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν καθαρά, άνετα και άνετα υπνοδωμάτια και δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi.

 

Ακολουθεί μια λίστα με μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε στο Άμστερνταμ.

 

 

 

Επίσκεψη στα κανάλια

Η πόλη είναι χτισμένη και βασίζεται σε κανάλια νερού. αρκετές εκατοντάδες από αυτούς κάμπτοντας εδώ και εκεί. Οι περισσότεροι από τους χώρους της πόλης είναι προσβάσιμοι από θαλάσσια ταξί και βάρκες. Εάν είστε λάτρης της μοναξιάς, το καλύτερο μέρος για να πάτε είναι το Gractengordel: με αυτόν τον τρόπο διερευνώνται τα ήσυχα νερά και θα δείτε τις γέφυρες και τα σπίτια του 17ου αιώνα που χτίστηκαν εκεί. Σίγουρα θα θαυμάσετε και θα αναπνέετε στους παλιούς δρόμους γεμάτους εκπληκτική αρχιτεκτονική, μικρές καφετέριες και καταστήματα και πολύχρωμους κήπους.

 

Το μουσείο Rijksmuseum

Γνωστό ως το Ολλανδικό Εθνικό Μουσείο, είναι το σπίτι συλλογής αντίκες και σπάνια έργα τέχνης που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα. Περιέχει τώρα περίπου 7 εκατομμύρια κομμάτια που περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής και βιβλία. Είναι επίσης ένα κέντρο πολιτισμού που προσφέρει ολλανδικά χειροτεχνήματα και παραδοσιακή τέχνη που μιλάει τόμους για την ολλανδική κουλτούρα.

 

Μουσείο Άννας Φρανκ

Το σπίτι όπου η Άννα Φρανκ και η οικογένειά της έκρυψαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκεται στο Prinsengracht. Εδώ είναι όπου η νεαρή κοπέλα έγραψε το ημερολόγιό της, το οποίο έχει δημοσιευθεί σε πολλές γλώσσες και εξακολουθεί να παρακινεί τον κόσμο. Το σπίτι διατηρείται στην αρχική του κατάσταση.

 

Μουσείο Βαν Γκογκ

Ονομάστηκε από τον Vincent Van Gogh, το μουσείο αυτό προσελκύει χιλιάδες τουρίστες γύρω από το χρόνο. Το μουσείο διατηρεί πολλές συλλογές που κυμαίνονται από πίνακες, σχέδια και επιστολές από το Van Gogh που είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό θέαμα.

 

 

Οι Βοτανικοί Κήποι και ο ζωολογικός κήπος

Το Hortus Botanicus είναι ένας από τους παλαιότερους βοτανικούς κήπους στον κόσμο. Εμφανίζει και διαθέτει εκλεκτά βότανα, φυτά και δέντρα, εξαιρετικά λουλούδια και μεγάλη θερμοκήπια. Κοντά βρίσκεται το Natura Artis Magistra (ζωολογικός κήπος). Ο ζωολογικός κήπος έχει πλάσματα από όλο τον κόσμο, ένα ενυδρείο, ζωολογικό μουσείο, έντομα, σπίτι με πεταλούδες και πλανητάριο.

 

Αγορά λουλουδιών

Τουλίπες σίγουρα βιασύνη στο μυαλό όταν σκέφτεστε το Άμστερνταμ και Bloemenmarkt είναι το μέρος για να ψωνίσετε για αυτούς. Ένα άλλο σημείο για να βιώσετε την καλύτερη συλλογή λουλουδιών είναι η αγορά λουλουδιών που περιέχει διάφορα φυτά.

 

 

Ενοικιάστε έναν κύκλο

Όταν στα ολλανδικά πηγαίνετε ποδηλασία. λένε. Ορισμένα μέρη προσφέρουν ενοικιαζόμενα ποδήλατα όταν μπορείτε να οδηγήσετε στις λωρίδες ποδηλασίας που τρέχουν γύρω από την πόλη και να αποδείξετε τον εαυτό σας ως ελεύθερο πνεύμα αλήθεια ολλανδικά.

 

Τρόφιμα και μουσική

Υπάρχουν πολλά μέρη που προσφέρουν παραδοσιακά και τρόφιμα στο δρόμο, κρασί και κλασσικές και τζαζ μουσικές.

 

Αφεθείτε στην ολλανδική ζωή!

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.