Ντουμπάι

Το Ντουμπάι είναι μία από τις πιο προηγμένες πόλεις του κόσμου που έχει αναπτυχθεί πολύ τις τελευταίες δεκαετίες. Επίσης, γνωστή ως πόλη του Χρυσού, το Ντουμπάι έχει ταξινομηθεί πρόσφατα ως ο 7 ο πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο. Όμορφες παραλίες, ξενοδοχεία, ουρανοξύστες και εμπορικά κέντρα στο Ντουμπάι προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες και τουρίστες κάθε χρόνο. Ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι είναι το όνειρο πολλών και μπορείτε να φτάσετε φτηνές πτήσεις στο Ντουμπάι αν είστε σε έναν προϋπολογισμό και επίσης υπάρχουν πολλά φθηνά ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε κατά την επίσκεψή σας στο Ντουμπάι.

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το Ντουμπάι πρέπει να είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός στη λίστα σας. Ο μεγαλύτερος άνθρωπος του κόσμου που κατασκευάζει το Burj Khalifa, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα νησιά με τον άνθρωπο, τις όμορφες παραλίες, τα τρόφιμα, τα τεράστια εμπορικά κέντρα και το μείγμα διαφορετικών πολιτισμών στο Ντουμπάι είναι τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε και να εξερευνήσετε όταν ταξιδεύετε στην όμορφη αυτή πόλη. Υπάρχουν επίσης μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού ταξιδέψετε σε αυτήν την πόλη, ώστε να είναι ο ταξιδιωτικός σας οδηγός και να σας ενημερώσω για τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε αυτήν την πόλη.

 

 

Το Ντουμπάι είναι καυτό

Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντουμπάι τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μόνο μία θερμοκρασία στο Ντουμπάι και αυτό είναι ζεστό. Για κάποιον που προέρχεται από διαφορετική χώρα και περιοχή, θα ήταν αρκετά δύσκολο για αυτούς να προσαρμοστούν στη θερμοκρασία του Ντουμπάι. Η μέση θερμοκρασία το χειμώνα είναι περίπου 77 βαθμούς Fahrenheit και αγγίζει το 110 + σήμα στα καλοκαίρια, ώστε ο καλύτερος χρόνος για να ταξιδέψετε στο Ντουμπάι θα ήταν τον Οκτώβριο ή τον Φεβρουάριο.

 

 

Καρδιά του Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι, υπάρχει επίσης μια ζωή πέρα ​​από τους ουρανοξύστες και τα τεράστια εμπορικά κέντρα και παραλίες. Για να επισκεφθείτε την αρχική καρδιά της πόλης, επισκεφθείτε το Ντουμπάι Σουκ για να εξερευνήσετε τους εμπόρους αγαθών από όλη τη Μέση Ανατολή. Ο πλούσιος πολιτισμός του Ντουμπάι και του Αραβικού μπορεί να γίνει αισθητός στα Souks. Ένα από τα souk είναι αφιερωμένο στον Χρυσό και αξίζει να το επισκεφτείτε ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε τίποτα.

 

Τροφίμων στο Ντουμπάι

 Το φαγητό στο Ντουμπάι είναι κάτι που σίγουρα θα απολαύσετε στην επίσκεψή σας. Εκτός από τα πολυτελή, καθώς και φθηνά ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, μπορείτε να απολαύσετε το ιρανικό, το πακιστανικό, το υεμένη, το ινδικό, το δυτικό ή ακόμα και το αφγανικό φαγητό στην περιοχή Bur Dubai. Το νόστιμο φαγητό στο δρόμο είναι μια γιορτή που μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας στο Ντουμπάι και η συναρπαστική σκηνή τροφίμων στο Ντουμπάι είναι ένας από τους πολλούς λόγους για να ταξιδέψετε σε αυτή την πλούσια πόλη.

 

Πολλά μεγάλα πράγματα

Το Dubai κατέχει τα παγκόσμια ρεκόρ μερικών από τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο Burj Khalifa, Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο (κατά περιοχή) Dubai Mall, το μεγαλύτερο και μεγαλύτερο σιντριβάνι στο Fountain. Οι όμορφες κατασκευές στο Ντουμπάι αξίζουν μια επίσκεψη. Επιπλέον, το μεγαλύτερο ανθρωπογενές νησί στον κόσμο, τα νησιά Palm είναι επίσης στο Ντουμπάι και η κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης την κατασκευή του μεγαλύτερου αεροδρομίου του κόσμου στην πόλη του Ντουμπάι.

 

Αρχική παράδοση για σχεδόν τα πάντα

Το καλύτερο πράγμα για το Ντουμπάι είναι ότι μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε ή σχεδόν όλα παραδίδονται στην πόρτα σας ή όπου θέλετε. Εκτός από τις δαπανηρές υπηρεσίες σε αυτή την πλούσια πόλη, μπορείτε επίσης να πάρετε οικονομικά φιλικά πακέτα όπως τις φθηνότερες πτήσεις προς το Ντουμπάι και τα φθηνότερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι. Σχεδόν κάθε εταιρεία εμπορικής επωνυμίας, εταιρείας ή υπηρεσίας παρέχει οικιακή παράδοση και μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε στο κατώφλι σας με ένα μόνο τηλεφώνημα ή κάντε κλικ.

 

Μπορείτε επίσης να πάρετε αλκοόλ

Είναι μια κοινή αντίληψη για το Ντουμπάι για πολλούς ανθρώπους ότι το αλκοόλ απαγορεύεται στο Ντουμπάι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Μπορείτε να πάρετε αλκοόλ μόνο από τα καταγεγραμμένα εστιατόρια, μπαρ ή ξενοδοχεία και η πώληση περιορίζεται ακριβώς μέσα στις εγκαταστάσεις αυτών των ξενοδοχείων και μπαρ. Το Ντουμπάι δεν είναι τόσο συντηρητικό όσο πολλοί αναμένουν να είναι μια μουσουλμανική χώρα και μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας στο μέγιστο, με σχεδόν όλα τα διαθέσιμα σε αυτή τη σύγχρονη πόλη.

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.