Μόσχα

 

αν είστε πρόθυμοι να επιτύχετε το ηρωικό καθήκον να εξερευνήσετε την κομμουνιστική ιστορία αλλά θέλετε και ένα δίκαιο κομμάτι της σύγχρονης αίσθησης, έχοντας διακοπές στη Μόσχα, η πρωτεύουσα της Ρωσίας φαίνεται σαν μια καλή ιδέα. Βρίσκεται στη Δυτική Ρωσία, η Μόσχα είναι η μεγαλύτερη πόλη της ευρωπαϊκής ηπείρου. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε μια αστική και παγκόσμια πόλη, ενώ θυμίζει μερικές από τις πιο πλούσιες και έντονες περιόδους της παγκόσμιας ιστορίας, η Μόσχα κερδίζει δημοτικότητα ως διάσημος τουριστικός προορισμός. Παρά το γεγονός ότι κατατάσσεται στον κατάλογο των πιο ακριβών πόλεων του κόσμου, η Μόσχα παρέχει άφθονα oppurtunites για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν υπέροχες διακοπές.

 

Ο ιδανικός προορισμός διακοπών

Η Μόσχα είναι μια από τις πόλεις του κόσμου που έχει αρκετά αξιοθέατα για να καλύψει κάθε διάθεση και κάθε προσωπικότητα. Είτε πρόκειται για την επίσημη κομμουνιστική ιστορία που εκδηλώνεται στην Κόκκινη Πλατεία, σε αντίθεση με τους ζωντανούς θόλους του καθεδρικού ναού του Αγίου Βασιλείου, που απεικονίζονται στο Μαυσωλείο του Λένιν. ή τις γκαλερί τέχνης που χαρακτηρίζουν την εξέλιξη των τεχνών σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας ή τα καταπράσινα πάρκα ή τις γραφικές γέφυρες ή τα εμπορικά κέντρα της σύγχρονης τέχνης. Η Μόσχα έχει όλα. Και αν ανησυχείτε για να βρείτε μια λογική διαμονή ή πτήση στη Μόσχα, συνεχίστε να διαβάζετε και θα βρείτε μια έξοδο.

 

Πετώντας στη Μόσχα

Εάν είστε ταξιδιώτης με σφιχτό προϋπολογισμό, η πρώτη σας ευκαιρία να μειώσετε το κόστος είναι να βρείτε φτηνές πτήσεις προς τη Μόσχα. Ευτυχώς, η τεράστια πόλη έχει τέσσερα αεροδρόμια που φιλοξενούν εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες, μεγάλες και μικρές. Εάν σχεδιάζετε προσεκτικά και ψάξετε για φτηνές πτήσεις προς Μόσχα, μπορείτε εύκολα να πάρετε μία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην εποχή ελαφρώς εκτός αιχμής, δηλαδή άνοιξη και πρόωρη πτώση. Οι Winters, παρά τις χαμηλότερες τιμές για φτηνές πτήσεις και φθηνά ξενοδοχεία στη Μόσχα, δεν είναι το καφεδάκι του καθενός. Οι ρωσικοί χειμώνες είναι σκληροί και μακροχρόνιοι, τουλάχιστον. Έτσι, ο τρόπος λειτουργίας των διακοπών σας τσέπης μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα κατά τους μήνες Φεβρουάριο - Μάρτιο. Επίσης, μερικές φορές βοηθά στην εξεύρεση εναλλακτικής διαδρομής για να φτάσει στη Μόσχα, δηλαδή μέσω μιας άλλης ευρωπαϊκής πόλης. Η πτήση μπορεί να διαρκέσει λίγο, αλλά η εξεύρεση μιας φτηνής πτήσης στη Μόσχα σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε τα χρήματα που εξοικονομούμε γύρω από την πόλη με τα πολυάριθμα τουριστικά αξιοθέατα. Η αναζήτηση προωθητικών προσφορών για τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βρείτε φτηνές πτήσεις προς Μόσχα.

 

 

Μείνετε στη Μόσχα

Ενώ μπορεί να φανεί ότι η εξεύρεση χαμηλού κόστους καταλύματος σε μια πόλη παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να υπερηφανεύεται για ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως το Lotte Hotel Μόσχα, Intercontinental, Four Seasons, το Ritz Carlton είναι δύσκολο, είναι απολύτως εφικτό και σίγουρα εφικτό. Χρειάζεται μόνο να παίζετε έξυπνα, να προγραμματίζετε μπροστά και να είστε έτοιμοι να αφήσετε τις κορυφαίες ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας και να εγκαταστήσετε μια λογική διαμονή που προσφέρει μέγιστη αξία για τα χρήματα. Βρίσκοντας φθηνά ξενοδοχεία στη Μόσχα δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά δεδομένου ότι ορισμένα από αυτά βρίσκονται κεντρικά, ανάμεσα στα ιστορικά μνημεία. Αυτά τα φτηνά ξενοδοχεία στη Μόσχα παρέχουν τις βασικές παροχές για έναν ταξιδιώτη του προϋπολογισμού χωρίς να τους κοστίζουν ένα χέρι και πόδι, έχουν φιλικό και φιλόξενο προσωπικό και επιλέγονται συνήθως από τουρίστες λόγω του επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν. Επιπλέον, εφ 'όσον μπορείτε να βρείτε ένα φτηνό ξενοδοχείο στη Μόσχα που είναι κοντά σε άλλες υπηρεσίες μετρό και μεταφορών, είστε καλοί να πάτε!

 

 

 

Συνοψίζοντας

Η Μόσχα είναι πραγματικά μια παγκόσμια πόλη, ένας συνδυασμός ιστορικών, σύγχρονων, οικονομικών και πολιτικών επιρροών. Η πόλη έχει πολλά να προσφέρει ότι πραγματικά συνιστούμε να βρούμε φτηνές πτήσεις και φθηνά ξενοδοχεία στη Μόσχα και να αξιοποιούμε τα πολύτιμα χρήματά σας για να απολαύσετε την κουζίνα, πεζοπορώστε γύρω από το πράσινο, μαθαίνοντας την έντονη ιστορία και τον πολιτισμό, περπατώντας κατά μήκος των παλαιών ρωσικών δρόμων, μερικές αξέχαστες στιγμές στα θεματικά πάρκα. Θα είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές που έχετε κάνει.

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.