Ηνωμένο Βασίλειο

Όντας μια από τις πιο επισκέψιμες χώρες του κόσμου, το Ηνωμένο Βασίλειο σας προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες όσον αφορά τον τουρισμό. Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της γης με την καταπράσινη έκταση και μερικά μνημειώδη αρχιτεκτονικά σημεία. Ποτέ δεν απογοητεύει με την ποικιλομορφία του από την απαράμιλλη θεατρική σκηνή του Λονδίνου μέχρι τα Ρωμαϊκά κατάλοιπα του Τείχους του Αδριανού. Οι δρόμοι των πόλεων βόλτα μέρα και νύχτα γεμάτοι με τα καλύτερα μουσεία και τα δελεαστικά εστιατόρια.

 

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επίσης ένα από τα πιο εύκολα προσβάσιμα σε όλη τη χώρα, καθώς τα περισσότερα δημοφιλή τουριστικά σημεία είναι συνδεδεμένα με τρένα και λεωφορεία. Ή μπορείτε επίσης να οδηγήσετε στον αγαπημένο προορισμό σας μέσω των καλά σχεδιασμένων αυτοκινητοδρόμων. Είτε ταξιδεύετε μέσα από μια φτηνή μάχη στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε οδηγείτε τον εαυτό σας, είστε σίγουροι ότι θα έχετε έναν αξέχαστο χρόνο. Οι ακόλουθοι προορισμοί πρέπει να βρίσκονται στη λίστα σας για να επισκεφτείτε μόλις φτάσετε εκεί και κλείστε ένα φτηνό ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο για διαμονή.

 

 

 

Το Μπιγκ Μπεν

Το Big Ben είναι το όνομα της Μεγάλης Κοιλάδας του ρολογιού στο Ανάκτορο του Westminster στο Λονδίνο. Τόσο το ρολόι όσο και ο πύργος συνήθως αναφέρονται ως το Big Ben, αν και ο πύργος ονομάζεται επίσημα ο Πύργος της Ελισάβετ. Σχεδιάστηκε από τον Augustus Pugin και ολοκληρώθηκε το 1859 σε νεο-γοτθικό στιλ. είναι εύκολα ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της χώρας και σίγουρα θα θέλατε να κάνετε κλικ σε μερικά selfies ενώ σε αυτό.

 

 

 

Στόουνχεντζ

Το Stonehenge είναι ένα από τα πιο γνωστά προϊστορικά μνημεία του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο βρίσκεται μόλις 10 μίλια βόρεια του Salisbury στην οροσειρά Salisbury. Το κέντρο επισκεπτών φιλοξενεί εκθέσεις που περιλαμβάνουν εμπειρίες ήχου-βίντεο μαζί με πάνω από 250 αρχαία αντικείμενα. Μπορείτε να περπατήσετε γύρω από αυτές τις τεράστιες πέτρες και επίσης να επισκεφθείτε τα αντίγραφα των Νεολιθικών Κατοικιών για να αποκτήσετε μια τεχνογνωσία για τη νεολιθική ζωή καθώς κάποιοι εθελοντές αποδεικνύουν τις δεξιότητές τους. Αν είστε λάτρεις της ιστορίας, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εσωτερικό του κύκλου νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ αφού δεν επιτρέπεται εκεί κατά τις ώρες λειτουργίας.

 

Πύργος του Λονδίνου

Ο πύργος του Λονδίνου έχει χρησιμεύσει ως τόσα πολλά πράγματα από μια φυλακή και ένα παλάτι σε θησαυροφυλάκιο, ένα παρατηρητήριο και ένα θηλαστικό. Είναι γνωστό ως ένα από τα σημαντικότερα κτίρια στην Αγγλία και έχει αρκετές για να προσφέρει στους τουρίστες μια τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς. Το επίκεντρο του είναι ο Λευκός Πύργος που χτίστηκε από τον Γουλιέλμο τον κατακτητή το 1078. Σήμερα φιλοξενεί πολλά εξαιρετικά εκθέματα όπως η Γραμμή των Βασιλέων με τις εκπληκτικές επιδείξεις βασιλικής πανοπλίας. Μεταξύ άλλων, η έκθεση Crown Jewels, το Royal Mint και οι κλασικές εκδρομές Yeoman Warder Tours.

 

Το Βρετανικό Μουσείο

Το βρετανικό μουσείο λέγεται ότι κρατάει τα καλύτερα από τα αρχαία του κόσμου, τα οποία περιλαμβάνουν περίπου 13 εκατομμύρια αντικείμενα από την Αίγυπτο, τη Βαβυλωνία, την Ασσυρία, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την Ευρώπη και την Κίνα. Τα πιο γνωστά μεταξύ των αντικειμένων αυτών είναι η πέτρινη Rosetta, τα μάρμαρα του Elgin από τον Παρθενώνα στην Αθήνα και πολλά άλλα εξαιρετικά κομμάτια. Η αρχαία αιγυπτιακή συλλογή και το θησαυρό της Ρωμαϊκής Silver που είναι γνωστό ως Mildenhall Treasure είναι μεταξύ των άλλων σημαντικών αντικειμένων του μουσείου.

 

Chester Zoo

Ο Ζωολογικός Κήπος του Τσέστερ είναι ένα ακόμη πιο δημοφιλές αξιοθέατο του Ηνωμένου Βασιλείου, ιδιαίτερα για τις οικογένειες. Υπάρχουν περισσότερα από 11.000 ζώα που προέρχονται από 400 διαφορετικά είδη που ζουν στο χώρο των 125 στρεμμάτων. Οι βραβευμένοι κήποι που είναι βραβευμένοι με το βραβείο είναι αυτό που προσελκύει το ζωολογικό κήπο στο επόμενο επίπεδο. Το μονοκόμματο σύστημα του ζωολογικού κήπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιηγηθείτε σε αυτούς τους κήπους. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο τροπικό σπίτι της Ευρώπης, την πισίνα πιγκουίνος και το νησί των Χιμπαντζιών.

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις μεγάλες έλξη, η κράτηση μια φτηνή πτήση προς το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είναι η καλύτερη ιδέα που συναντάς σε αυτή την περίοδο διακοπών. μπορείτε επίσης να αναζητήσετε φθηνά ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο σε απευθείας σύνδεση και να τα κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, ενώ σχεδιάζετε τις διακοπές σας.

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.