Ελλάδα

Η Ελλάδα, γνωστή ως λίκνο του δυτικού πολιτισμού, θεωρείται ένας αγαπημένος τουριστικός προορισμός που προσφέρει μια ποικιλία από αξιοθέατα. Η χώρα έχει γεννηθεί σε μια σειρά από σύγχρονες φιλοσοφίες, επιστήμες καθώς και παιχνίδια Ολυμπιακών Αγώνων. Ο πλούσιος πολιτισμός και η ιστορία προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο και κάνουν τη χώρα ένα από τα πιο επισκέψιμα μέρη όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Η χώρα διαθέτει υπερήφανες 18 περιοχές παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, πληθώρα νησιών παραλιών και σύγχρονη τουριστική υποδομή.

 

 

Τουριστική Ανάπτυξη

Με δεδομένη τη μαζική τουριστική ανάπτυξη στη χώρα, δεν είναι δύσκολο να βρούμε φτηνά ξενοδοχεία στην Ελλάδα καθώς και φτηνές πτήσεις προς την Ελλάδα. Δεδομένου ότι ο αριθμός των τουριστών έχει περάσει τα 30 εκατομμύρια ετησίως πρόσφατα, η χώρα παρέχει άφθονες επιλογές για τους τουρίστες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε φθηνά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, προσφέροντας μόλις 30 $ ανά διανυκτέρευση στην Κεντρική Ελλάδα, την Κρήτη και την Αθήνα. Ορισμένα ξενοδοχεία χρεώνουν μόλις 12 $ ανά διανυκτέρευση. Οι τιμές αυξάνονται με το συνολικό πρότυπο του ξενοδοχείου καθώς και με τη θέση του και μπορεί να ανέλθει στα 98-100 $ ανά διανυκτέρευση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ο κανόνας και ένας μέσος τουρίστας μπορεί εύκολα να βρει μια λογική θέση σε πολύ μικρότερο ποσό. Οι χρεώσεις του ξενοδοχείου ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά ζεστό το καλοκαίρι, αλλά είναι εντελώς γεμάτο, καθώς το καλοκαίρι είναι ο χρόνος που οι περισσότεροι άνθρωποι κατευθύνονται προς αυτή την όμορφη χώρα της Ελλάδας. Οι τιμές των ξενοδοχείων διογκώνονται αυτόματα στην εποχή αιχμής του καλοκαιριού, δηλαδή τον Ιούλιο - τον Αύγουστο. Αν λοιπόν η ανησυχία σας είναι να βρείτε φτηνά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, θα πρέπει να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας την άνοιξη και το καλοκαίρι, δηλαδή τον Απρίλιο - Ιούνιο ή μετά το Καλοκαίρι, δηλαδή το Σεπτέμβριο και μετά. Επίσης, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο, τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν είναι μόνο φιλικά προς τον προϋπολογισμό, αλλά παρέχουν επίσης δέσμη ανέσεων και εξαιρετικές υπηρεσίες πελατών, χαμηλές χρεώσεις κατάθεσης και ακύρωσης.

 

 

Τουριστικά Hotspots

Η τεράστια έκταση ιστορικών ιστοριών και μαγευτικές παραλίες, που αποτελούν το αγαπημένο τουριστικό σημείο, έχουν εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες που πετούν καθημερινά. Ενώ τα δύο κύρια αεροδρόμια είναι η πόλη της Αθήνας και η πόλη της Θεσσαλονίκης όπου η πλειοψηφία των τουριστών από την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο προσγειώνονται, υπάρχουν και άλλα αεροδρόμια που βρίσκονται στο νησί και εξυπηρετούν τις εγχώριες και charter πτήσεις. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των αεροπορικών εταιρειών που πετούν προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Lufthansa, της British Airways (BA), της Aegean Airlines, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι είναι δύσκολο να βρεθούν φτηνές πτήσεις προς την Ελλάδα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει. Υπάρχουν μερικά κόλπα και τρόποι για να βρείτε φτηνές πτήσεις προς την Ελλάδα. Ο γενικός κανόνας της αναζήτησης πολύ νωρίς ή ακριβώς στο ψευδώνυμο του χρόνου ισχύει και εδώ. Αλλά αυτό προϋποθέτει ένα ευέλικτο πρόγραμμα του ταξιδιώτη και μια προσωπικότητα που θα αντέξει την τελευταία στιγμή την αλλαγή των σχεδίων. Επίσης, μερικές φορές ψάχνει για μικρότερες και σχετικά νέες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετεί το σκοπό της εξεύρεσης φτηνών πτήσεων προς την Ελλάδα. Οι νέες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν συνήθως προσφορές ή προωθήσεις που μειώνουν το πραγματικό κόστος πτήσης.

 

 

Πετάξτε στην Ελλάδα

Μερικές φορές είναι καλή ιδέα να βρούμε μια φτηνή πτήση σε άλλες εκτός των κύριων τοποθεσιών, όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος ή μέσω των Χανίων στο νησί της Κρήτης. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες που πετούν από τα κύρια αεροδρόμια της Βρετανίας και της Γερμανίας παρέχουν απευθείας και φτηνές πτήσεις προς αυτές τις τοποθεσίες Επίσης, μια μικρή ευελιξία στην ημέρα του ταξιδιού, δηλαδή μια ημέρα της εβδομάδας, σας βοηθά να εξοικονομήσετε κάποια δολάρια στα αεροπορικά εισιτήρια. Μερικές φορές, η παροχή συμβουλών σε ταξιδιωτικό πράκτορα βοηθά επίσης στην εξεύρεση φτηνών πτήσεων στην Ελλάδα.

 

 

Έτσι εάν σκοπεύετε να περάσετε λίγο χρόνο στις παραδεισένιες παραλίες και στη γη των Godly ιστοριών, μπορείτε να το κάνετε εύκολα σε χαμηλό προϋπολογισμό. Χρειάζεται μόνο να κάνετε αναζήτηση για φτηνές πτήσεις και φθηνά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και μπορείτε να προγραμματίσετε διακοπές στον προϋπολογισμό σας.

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.