Ιταλία

 

Είμαστε εδώ με τα καλύτερα αξιοθέατα που θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε την πραγματική ουσία της Ιταλίας. Από τα αμφιθέατρα μέχρι τις μεγάλες πλατείες προς τις ένδοξες εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς, μουσεία, βρύσες και το σπίτι της Ιουλιέτας στο δρόμο για να πάρετε μια αίσθηση αυτού του ιστορικά εμπλουτισμένου μέρους του κόσμου. Είναι το ιδανικό μέρος για ανθρώπους που έχουν κάτι για την ιστορία και την τέχνη. Μπορείτε να κλείσετε μια φτηνή πτήση προς Ιταλία και να εξερευνήσετε τα ακόλουθα σημεία.

 

Tremezzina

Lido di Lenno - Όμορφο περιβάλλον και Villa Balbianello κοντά, όπου μπορείτε να πάτε με τα πόδια ή με εκκίνηση. Πολλά εστιατόρια για να διαλέξετε και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα ενώ τρώτε.

 

Asociación Profumeria Bellagio - Φορτωμένο με αρώματα, καλλυντικά και άλλα είδη ομορφιάς, αυτό το κατάστημα υπογραφών προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να αγοράσει αρώματα σχεδιαστών, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

 

Βερόνα

Arena di Verona - ένα από τα καλύτερα διατηρημένα ρωμαϊκά αμφιθέατρα που χτίστηκαν τον 1ο αιώνα μ.Χ. Η ακουστική του θεάτρου είναι απίστευτη και έχει μετατραπεί σε όπερα από το 1913. Επισκεφθείτε την και μεταφέρετε πίσω στη ρωμαϊκή εποχή, όταν οι άνθρωποι παρακολούθησαν παιχνίδια και δείχνουν εκεί.

 

Βενετία

Η πλατεία του Αγίου Μάρκου είναι η κεντρική δημόσια πλατεία της Βενετίας που έχει χρησιμεύσει ως κοινωνικό, θρησκευτικό και πολιτικό κέντρο. Είναι η μεγαλύτερη ακμή της πόλης που έχει πάρει την τάξη της Piazza. Περιβάλλεται από πολλά αρχιτεκτονικά αξιοθέατα όπως η εκκλησία του Αγίου Μάρκου.

 

Canal Grande - επισκεφθείτε το Canal Grande μέσω λεωφορείου για γόνδολα ή για θαλάσσιο λεωφορείο. Υπάρχουν περισσότερα από 170 κτίρια κατά μήκος της τράπεζάς του, συμπεριλαμβανομένων των παλατιών. Κατά μήκος αυτού του 3,8 χιλιομέτρων και 30 έως 90 μέτρων πλάτους κανάλι πολλές ιστορικές παραδόσεις όπως η ρεγκάτα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

 

Φλωρεντία

Το Galleria dell'Accademia, που ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα, απολαμβάνει φόρο τιμής σε πολλούς φημισμένους καλλιτέχνες όπως ο Μιχαήλ Άγγελος και διαθέτει εκτεταμένη συλλογή αναγεννησιακών έργων ζωγραφικής και γλυπτών, κυρίως το άγαλμα του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελο. Το μουσείο διαθέτει επίσης μια συλλογή από αντίκες μουσικά όργανα.

 

Η Γκαλερί Ουφίτσι - γνωστή για τη συλλογή Ιταλικών αναγεννησιακών έργων τέχνης, γλυπτών, εκτυπώσεων και σχεδίων, παρουσιάζει έργα του Botticelli, του Michelangelo, του da Vinci, του Caravaggio, του Raphael και του Titian. Αυτή η γκαλερί καταλαμβάνει τον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου που χτίστηκε τον 16ο αιώνα για να στεγάσει τα γραφεία της κυβέρνησης της Τοσκάνης. Μπορείτε να αποφύγετε τις μακριές γραμμές με την κράτηση των εισιτηρίων σας εκ των προτέρων μέσω τηλεφώνου.

 

Ρώμη

Κολοσσαίο - ένα από τα μεγαλύτερα έργα της ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής, το Κολοσσαίο είναι το μεγαλύτερο αμφιθέατρο στον κόσμο. Αυτό το παγκοσμίου φήμης ορόσημο είναι το μεγαλύτερο αξιοθέατο της πόλης, οπότε αναμένετε μεγάλες γραμμές. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ξεναγή με την κράτηση των εισιτηρίων σας εκ των προτέρων online για να αποφύγετε τις παρατεταμένες γραμμές. Χτισμένο από σκυρόδεμα και πέτρα, το ελλειπτικό αμφιθέατρο ήταν αρχικά ικανό να καθίσει περίπου 50.000 θεατές που ήρθαν να παρακολουθήσουν αγώνες ζώων και αντιπαραθέσεις. Μετράει ύψος 48 μ., Μήκος 188 μ. (617 πόδια) και πλάτος 156 μ. (511 πόδια). Ίσως θελήσετε να κλείσετε ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Ιταλία, αν θέλετε να εξερευνήσετε την αληθινή ομορφιά της Ρώμης.

 

Trevi Fountain - ο θρύλος ισχυρίζεται ότι η ρίψη ενός νομίσματος πάνω από τον ώμο σας σε αυτές τις βρύσες οδηγεί στην ενδεχόμενη επιστροφή σας στην πόλη. Ένας από τους πιο φωτογραφικούς χώρους της Ρώμης που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Nicola Salvi και χτίστηκε το 1762, έχει ύψος 26 μ. Ύψος και πλάτος 49 μ., Είναι η μεγαλύτερη μπαρόκ κρήνη στην πόλη.

 

Τα μουσεία του Βατικανού - το μουσείο αυτό παρουσιάζει τη συλλογή της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, τα πιο γνωστά κλασικά γλυπτά στον κόσμο, καθώς και πολλά αριστουργήματα αναγεννησιακής τέχνης. Συνιστάται να συμμετάσχετε στην ξενάγηση για να εξερευνήσετε το μουσείο καλά.

 

Έτσι, συσκευάστε τις τσάντες σας και ετοιμαστείτε για κάποια περιπέτεια!

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.