Νέα Υόρκη

 

Η Νέα Υόρκη θεωρείται από πολλούς ως η μέκκα της ευημερίας και του πολιτισμού. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη. Η πόλη προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας τουρίστας που κυμαίνεται από το καλύτερο φαγητό και την ψυχαγωγία μέχρι τα μουσικά βραβεία του Tony.

 

Η πόλη γεμίζει με τον πολιτισμό και την κομψότητα. Η αποβίβαση από το αεροπλάνο θέτει τους επισκέπτες σε ένα κόμβο μόδας και περιουσίας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το γεγονός ότι ο πλούτος σας χάνεται στην κράτηση πτήσεων και ξενοδοχείων επειδή υπάρχουν πολλά φτηνά. Έτσι, έχετε μείνει περισσότερα χρήματα για να ψωνίσετε και να εξερευνήσετε την πόλη. Η εποχή του χρόνου κατά την οποία επισκέπτεστε επίσης καθορίζει το κόστος των εισιτηρίων. Ο ακριβός χρόνος για να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη είναι η εποχή της άνοιξης και του φθινοπώρου. Επειδή τα καλοκαίρια είναι ζεστά και υγρά ενώ οι χειμώνες είναι κρύο και χιονισμένο. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτών των εποχών δεν θα έχετε μόνο φτηνές πτήσεις στη Νέα Υόρκη αλλά και φθηνά ξενοδοχεία.

 

Μην ξεχάσετε να κλείσετε ένα κάθισμα παραθύρου στην πτήση σας στη Νέα Υόρκη, επειδή δεν θα θέλετε να χάσετε την εντυπωσιακή θέα του Καταστατικού της Ελευθερίας ή του ορίζοντα του Μανχάταν. Ένας αριθμός διάσημων κτιρίων της Νέας Υόρκης μπορεί να δει κανείς από τον ουρανό, όπως το κτίριο Chrysler, το Empire State Building, πολλά από τα κτίρια της οικονομικής περιοχής του Μανχάταν και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η θέα στο άγαλμα της ελευθερίας από τον ουρανό είναι ένα πράγμα, αλλά μόλις βγείτε από το πόδι σας στην πόλη, πάρτε μια καμπίνα και το κεφάλι στο κέντρο, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα πλοίο για να κοιτάξετε την Lady Liberty κοντά.

 

 

Τι να κάνετε όταν βρίσκεστε στην πρωτεύουσα του κόσμου;

Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που κάνει κάνει ένα φτηνό ξενοδοχείο και στη συνέχεια μπορείτε να ψωνίσετε μέχρι να πέσετε στη διάσημη 5η Λεωφόρο ή τη Λεωφόρο Park. Αυτός είναι ο τόπος γέννησης της Saks Fifth Avenue και μερικά από τα άλλα παγκοσμίως διάσημα καταστήματα σχεδιαστών. Μην χάσετε την αξέχαστη βόλτα σας μέσω της πλατείας Herald Square του Macy, ειδικά όταν την περίοδο των διακοπών του. Επειδή τα φημισμένα παράθυρα του καταστήματος απεικονίζουν μια νέα σκηνή διακοπών κάθε χρόνο. Για όσους έχουν αισθητική αίσθηση, δεν υπάρχει τίποτα σαν να τρώνε τις ψυχές τους με την καλύτερη τέχνη στον κόσμο στο Greenwich Village. Εδώ είναι τα καλύτερα στούντιο και σχολεία καλλιτεχνών. Το κοντινό χωριό SoHo (νότια της οδού Χιούστον) είναι γνωστό ως όνειρο της μόδας. Οι μπουτίκ βρίσκονται εδώ στους δρόμους όπου οι τουρίστες μπορούν να βρουν μοναδικά κοσμήματα και ρούχα σε καταστήματα αποθήκης που έχουν φορτωθεί με τους Jimmy Choo και Manolo Blahnik. Για ανθρώπους που επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη για επίσημους σκοπούς, η Wall Street είναι πάντα εκεί για να κάνει την ημέρα τους. Αφού τελειώσετε με το γραφείο σας, κάνετε ένα ταξίδι στο Tribeca και έχετε τον χρόνο της ζωής σας στα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης.

 

Το Central Park είναι ένα άλλο μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε στην πόλη. Εξερευνήστε το ζωολογικό κήπο, παρακολουθήστε ή καλύτερα να παίξετε σπορ, να κολυμπήσετε ή να δείτε την παράσταση στο υπαίθριο θέατρο τα καλοκαίρια.

 

Πουθενά στον κόσμο είναι παράλληλο με τη Νέα Υόρκη όταν πρόκειται για ψώνια. Αποκτήστε φτηνές πτήσεις και φθηνά ξενοδοχεία και εξοικονομήστε χρήματα για τα παγκοσμίου φήμης καταστήματα. Τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα ή οι μικροσκοπικές μπουτίκ, παντού στη Νέα Υόρκη αξίζει να ξοδέψετε μια περιουσία. Ακόμα και οι πωλητές στους δρόμους της Νέας Υόρκης έχουν τα πάντα στο στόμα, αλλά προσέξτε για τα ψεύτικα καλούδια. Επειδή τα πράγματα που αγοράζετε από το δρόμο δεν θα είναι πραγματικά.

 

Παρακολουθώντας μια εκπομπή στο Broadway αξίζει επίσης να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε εισιτήρια μιας ημέρας για παραστάσεις του Broadway σε μειωμένες τιμές από το South Street Seaport ή το TKTS στην Times Square.

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.